Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Östersund

Tvätt i Östersund

Tillsammans finns det 4 tvätterier i Östersund som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Östersund kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Östersund kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Jämtland som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Östersund genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Östersund

Pressateljen Städ och Tvätt

Artillerigatan 2

Odenskogs Tvätt- & Smörjhallar AB

Hagvägen 10

Ima-Tvätten

Köpmangatan 29


Mer hjälp med er tvätt i Östersund

anCula Sverige AB

Storsjöstråket 15