Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Växjö

Tvätt i Växjö

Tillsammans finns det 6 tvätterier i Växjö som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Växjö kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Växjö kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Kronoberg som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Växjö genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Växjö

AK Tvätt & Kylservice i Växjö AB

Birkagatan 22

Veteranpoolen

P G Vejdes Väg 15

Kronobergs All Tvätt

Frejdens Väg 7


Mer hjälp med er tvätt i Växjö

Dalbotvätten

Höstvägen 4

Tvätteriet i Växjö AB

Hjalmar Petris Väg 56

OCAB Kronoberg

Hjalmar Petris Väg 30