Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Örebro

Tvätt i Örebro

Tillsammans finns det 6 tvätterier i Örebro som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Örebro kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Örebro kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Örebro län som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Örebro genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Örebro

Sveriges Tvätteriförbund

Köpmangatan 23-25

Soltvätten

Ekersgatan 14

Örebro-Tvätt AB

Hjalmar Bergmans Väg 48


Mer hjälp med er tvätt i Örebro

Teckenilia Tvätt & Teckenilservice AB Huvudkontor

Idrottsvägen 35

M & D Kemtvätt HB

Rudbecksgatan 19

Fridas Skrädderi & Kemtvätt

Änggatan 20A