Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Kristianstad

Tvätt i Kristianstad

Tillsammans finns det 5 tvätterier i Kristianstad som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Kristianstad kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Kristianstad kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Skåne som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Kristianstad genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Kristianstad

Tvättbjörnen, HB

Kanalgatan 50

Skånetvätt

Blekedammsvägen

Tvättanstalt AB, Kristianstads

Tredalagatan 9


Mer hjälp med er tvätt i Kristianstad

Veteranpoolen

Stridsvagnsvägen 14

Kemtvätten Christianstad AB

Västra Storgatan 21