Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Limhamn

Tvätt i Limhamn

Tillsammans finns det 4 tvätterier i Limhamn som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Limhamn kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Limhamn kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Skåne som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Limhamn genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Limhamn

Matt-Tvätten af 2004 AB

Krossverksgatan 7

Limhamns Tvätt AB

Odengatan 42

Berendsen Teckenil Service AB

Högerudsgatan 23


Mer hjälp med er tvätt i Limhamn

Limhamns Kemomat AB

Tegnérgatan 37