Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Nyköping

Tvätt i Nyköping

Tillsammans finns det 6 tvätterier i Nyköping som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Nyköping kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Nyköping kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Södermanland som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Nyköping genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Nyköping

Berendsen Teckenil Service AB

Rättarvägen 5

Snabbkem

Brunnsgatan 25

Rekord-Kem & Skrädderi

Skjutsaregatan 13


Mer hjälp med er tvätt i Nyköping

Proclin AB

Stockholmsvägen 10

ELON Englunds Kök & Tvätt

Gumsbackevägen 8

Palmblad Tvätt & Kylservice

Örnskölds Väg 14A