Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Järfälla

Tvätt i Järfälla

Tillsammans finns det 5 tvätterier i Järfälla som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Järfälla kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Järfälla kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Stockholms län som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Järfälla genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Järfälla

Viksjö Kemtvätt

Viksjöplan 43

Babylon Kemtvätt

Girovägen 11C

Kalhäll Sko Kem & Nyckel

Gjutarplan 4


Mer hjälp med er tvätt i Järfälla

Berendsen Teckenil Service AB

Saldovägen 24

Sture Kemiska Tvätt

Tornérvägen 21