Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Lidingö

Tvätt i Lidingö

Tillsammans finns det 5 tvätterier i Lidingö som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Lidingö kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Lidingö kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Stockholms län som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Lidingö genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Lidingö

Breviks Kemtvätt Skrädderi Sko & Nyckelservice

Södra Kungsvägen 238

Lidingö Kemtvätt

Stockholmsvägen 36

Fred Butler

Aga AB


Mer hjälp med er tvätt i Lidingö

Ilmans Kem-Tvätt HB

Källängsvägen 74

Björntvätten i Lidingö AB

Stockholmsvägen 24