Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Södertälje

Tvätt i Södertälje

Tillsammans finns det 8 tvätterier i Södertälje som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Södertälje kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Södertälje kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Stockholms län som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Södertälje genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Södertälje

Nygatans Kemtvätt & Skrädderi AB

Nygatan 14

Stocksund Kem & Press

Klintvägen 2A

Veteranpoolen

Gränsbovägen 3


Mer hjälp med er tvätt i Södertälje

Mansour Matt-Tvätt

Förrådsvägen 8

Bergvikstvätten AB

Brunnsängsvägen 34

Södertälje Skrädderi & Kemtvätt Cemil Töker

Mälaregatan 10

Flemings Skrädderi & Kemtvätt

Tennisvägen 26


Ännu flera tvätterier i Södertälje

Renamattan Matt- & Möbeltvätt

Gröndalsvägen 13