Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Sollentuna

Tvätt i Sollentuna

Tillsammans finns det 8 tvätterier i Sollentuna som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Sollentuna kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Sollentuna kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Stockholms län som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Sollentuna genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Sollentuna

Helenelunds Kemtvätt

Stupvägen 1

Tvätt & Teckenil System i Stockholm AB

Ytterbyvägen 18

Edsbergs Skrädderi & Kemtvätt

Edsbergs Torg 58


Mer hjälp med er tvätt i Sollentuna

Josef's Kem o. Skrädderi

Lomvägen 25B

Cleaner i Sollentuna AB

Sollentunavägen 123

Stinsen Skrädderi & Kem AB

Glimmervägen 10

Blondies Snabbtvätt & Skrädderi

Sollentunavägen 163B


Ännu flera tvätterier i Sollentuna

Hannes Skrädderi & Kemtvätt

Malmvägen 47