Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Solna

Tvätt i Solna

Tillsammans finns det 9 tvätterier i Solna som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Solna kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Solna kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Stockholms län som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Solna genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Solna

Solna Skrädderi & Kem

Skytteholmsvägen 22

Solna Centrum Kemtvätt & Skrädderi HB

Stadshusgången 5

Maskin AB Sipano

Industrivägen 21


Mer hjälp med er tvätt i Solna

Tvättexperten AB

Råsundavägen 107

Dominique S Kemtvätt Skrädderi

Svetsarvägen 5

Frösunda Kemtvätt

Gustav III:s Boulevard 17

Filmstadens kemtvätt & skrädderi sko & nyckel service

Greta Garbos Väg 22


Ännu flera tvätterier i Solna

Tvättexperten AB

Råsundavägen 5

Huvudsta Sko & Nyckel - Kemtvätt

Storgatan 70