Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Uppsala

Tvätt i Uppsala

Tillsammans finns det 11 tvätterier i Uppsala som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Uppsala kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Uppsala kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Uppsala län som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Uppsala genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Uppsala

Upplands Tvätt & Kylservice

Botvidsgatan 14A

Svartbäckens Mattvätt

Stenkilsgatan 11

Tvätto AB

Heidenstamsgatan 69


Mer hjälp med er tvätt i Uppsala

Perkem Kemtvätt

Klostergatan 13

Matt- o. Möbeltvätt

Vaksalagatan 35

Uplands Tvätt

Sysslomansgatan 13

Uppsala Kemtvätt & Skrädderi

Forumgallerian


Ännu flera tvätterier i Uppsala

Noreens Teckenilvård

Vaksalagatan 32

Snabbkem Uppsala

Sysslomansgatan 16

Gottsunda Sko- & Nyckelservice

Valthornsvägen 9


Ytterligare tvättar i Uppsala

Aros Kemtvätt AB

Svartbäcksgatan 25