Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Skellefteå

Tvätt i Skellefteå

Tillsammans finns det 5 tvätterier i Skellefteå som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Skellefteå kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Skellefteå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Västerbotten som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Skellefteå genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Skellefteå

Skellefteåtvätten

Högströmsgatan 16

K M Tvätten

Hallvägen 8

Nilssons Tvätt & Kylservice AB

Södra Järnvägsgatan 31


Mer hjälp med er tvätt i Skellefteå

Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB

Norra Järnvägsgatan 64

Tvätt och Lyft i Skellefteå AB

Svedjevägen 12