Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Umeå

Tvätt i Umeå

Tillsammans finns det 5 tvätterier i Umeå som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Umeå kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Umeå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Västerbotten som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Umeå genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Umeå

Kem-Man i Umeå AB

Gammliavägen 3

JD Tvätten AB

Mätarvägen 6

Allhjälpen i Umeå AB

Törelvägen 8D


Mer hjälp med er tvätt i Umeå

Kem-Man i Umeå AB

Nygatan 22

Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB

Ekorrvägen 6