Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Sundsvall

Tvätt i Sundsvall

Tillsammans finns det 6 tvätterier i Sundsvall som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Sundsvall kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Sundsvall kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Västernorrland som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Sundsvall genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Sundsvall

Berendsen Teckenil Service AB

Skönsbergsvägen 61

CM STÄD

Nynäshamnsvägen 2

Alert Städservice

Bergsgatan 77


Mer hjälp med er tvätt i Sundsvall

Kvissletvätten AB

Kyrkogatan 30

Garantistäd

Kolsta 195

Tvättbjörnen AB

Björneborgsgatan 27