Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Västerås

Tvätt i Västerås

Tillsammans finns det 7 tvätterier i Västerås som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Västerås kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Västerås kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Västmanland som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Västerås genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Västerås

Städ o. Mattvätt AB

Stora Gatan 43

Berendsen Teckenil Service AB

Tunbytorpsgatan 25

Pennemos Kem Tvätt

Jakobsbergsgatan 3


Mer hjälp med er tvätt i Västerås

EA Gruppen

Kuggstångsgatan 1

Forslunds Tvätt AB

Vivelgatan 3

Västerås Ångtvätt AB

Björkstagatan 1

HS Clean o Bemanning AB

Stohagsvägen 37