Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Borås

Tvätt i Borås

Tillsammans finns det 7 tvätterier i Borås som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Borås kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Borås kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Västra Götaland som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Borås genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Borås

Segers Fabriker AB

Företagsgatan 30

ELON Lugnets Kyl & Tvätt AB

Engelbrektsgatan 3

Berndts Tvätt-Kylservice AB

Mårtensgatan 3


Mer hjälp med er tvätt i Borås

Serena Tvätten

Torggatan 43

Jensen Sweden AB

Företagsgatan 68

Din Tvätt & Yrkesbutik AB

Getängsvägen 20

Vic Kemi, Chem Trade AB

Landerigatan 3