Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Lidköping

Tvätt i Lidköping

Tillsammans finns det 4 tvätterier i Lidköping som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Lidköping kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Lidköping kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Västra Götaland som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Lidköping genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Lidköping

Tvättmäster AB

Skogvaktarevägen 13

Skara Kemtvätt

Källaregatan 4

Miljötvätten

Lindhagsgatan 7E


Mer hjälp med er tvätt i Lidköping

Nalles Mattvätt

Öboängen Bösshamn 42