Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Trollhättan

Tvätt i Trollhättan

Tillsammans finns det 6 tvätterier i Trollhättan som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Trollhättan kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Trollhättan kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Västra Götaland som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Trollhättan genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Trollhättan

Kyl & Tvättservice AB

Kardanvägen 32

Tvätt & Recond Trollhättan

Lextorpsvägen 551

Tvätt & Recond Trollhättan

Kungsgatan 70B


Mer hjälp med er tvätt i Trollhättan

Tvätt & Recond

Lextorpsvägen 985

Annie's Kemtvätt

Trollgatan 12

Gunnars Tvättbar

Kungsgatan 50