Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Västra Frölunda

Tvätt i Västra Frölunda

Tillsammans finns det 5 tvätterier i Västra Frölunda som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Västra Frölunda kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Västra Frölunda kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Västra Götaland som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Västra Frölunda genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Västra Frölunda

Betjänten HomeMaid

Frölunda Torg

Pensionärspoolen

Klangfärgsgatan 16

Downstairs AB

Långedragsvägen 134


Mer hjälp med er tvätt i Västra Frölunda

Gothia Tvätt AB

E A Rosengrens Gata 27

All-Tvättjänst

Fältspatsgatan 1