Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Kalmar

Tvätt i Kalmar

Tillsammans finns det 4 tvätterier i Kalmar som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Kalmar kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Kalmar kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Kalmar län som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Kalmar genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Kalmar

Polhems Servicebutik & Tvätt

Radarvägen 12

Kalmartvätten AB

Baronen Köpcentrum 12

Tusses Kemtvätt AB

Wismarsvägen 6


Mer hjälp med er tvätt i Kalmar

Revatec AB

Engelska Vägen 3B