Tvätt - En hel del rörande Tvätt
Tvätt i Hägersten

Tvätt i Hägersten

Tillsammans finns det 8 tvätterier i Hägersten som kan hjälpa till med er tvätt och många av dessa tvättinrättningar kan kemtvätta de flesta kläderna. I Hägersten kan det ibland vara svårt att hitta någon tvätt som kan tvätta stora mattor och dessutom kan priserna på att få något tvättat variera en hel del. En klar nytta är om man kan få tips på en bra tvätt av någon som brukar lämna kostymer kappor eller klänningar på kemtvätt. Information, betyg och rekommendation om tvätterier i Hägersten kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera tvätterier i Stockholms län som kan tänka sig tvätta åt er är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris på att tvätta olika plagg. Ifall du ringer till en tvätt bör du kunna precisera vad du vill ha tvättat och hur många plagg som ska tvättas. Bra information kan du också få genom att besöka något tvätteris hemsida.
Det går bäst att lämna in tvätten till ett tvätteri i Hägersten genom att ta kontakt med någon av firmorna nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra tvätteri i Hägersten

Rio Kemiska Tvätt

Störtloppsvägen 14

Claudias Kem & Skrädderi

Hägerstensvägen 132

Jgr Tvättservice

Sigurd Rings Gata 18


Mer hjälp med er tvätt i Hägersten

Aa Tvättgruppen Handelsbolag

Terrängvägen 46

Aspuddens skomakeri & nyckelservice - kem och mattvätt

Hägerstensvägen 126

Camillas Tvätt & Skrädderi HB

Valutavägen 3

Åsens Tvätt

Stilgjutarvägen 16


Ännu flera tvätterier i Hägersten

Fruängens Snabbkem

Fruängsgången 7